duminică, 22 noiembrie 2015

Reparatii tabelete Ipad mini

M-a omorat nevasta-mea cu porcariile - din cauza pasiunii pentur Apple acum trebuie eu sa caut reparatii tablete ipad mini, ceea ce parea sa fie mai mult decat problematic la o prima vedere.

Da, am cautat o firma care sa imi demonstreze ca are experienta in piata reparatiilor de smartphones si telefoane mobile. Iar iFixGSM are sediul pe Dorobanti, in Bucuresti si se mandreste cu clienti care au venit cu probleme si au plecat fericiti - ei garanteaza o excelenta calitate a lucrarilor de service si de aceea trebuie sa ii recomand si eu fara niciun dubiu
Ca orice fel de service GSM care se respecta, pe lista de servicii a service-ului am identificat o gama completa de servici servicii GSM - de la binecunoscutele reparatii hardware si software pentru toate telefoanele mobile, smartphone-urile si tabelete, incepand cu cele mai cunoscute branduri si anume: Apple, Samsung, HTC, Nokia, AllView etc. - din cate am vazut oamenii reusesc sa repare fara niciun fel de problema orice device de tip telefon mobil/smartphone, tableta sau telefon mobil.

Pana la urma tableta a fost reparata foarte repede - in numai 3 zile, ceea ce este un termen maimult decat scurt - de fapt este chair incredibil ca un service normal reuseste sa faca o reparatie mult mai repede decat mi-au propuse serviceurile oficiale(propuse de distribuitor/vanzator).