duminică, 19 iunie 2016

Plata salariilor in videochat

Exista numeroase intrebari pe buzele fetelor care isi doresc sa faca videochat, iar multe studiouri nu sunt atat de serioase pe cat se spune, motiv pentru care o varianta potrivita o reprezinta apelarea la una dintre modelele deja angajate care stie cum merg lucrurile in cadrul fiecarui studio. Cu toate acestea, cele mai comune intrebari sunt legate de conditii, salarii, aparatura, alte modele etc.
Pe ce site-uri se lucreaza?
Cele mai multe studiouri de videochat opereaza pe site-uri populare, insa cu siguranta ca majoritatea dintre acestea au si cateva site-uri cu care colaboreaza in exclusivitate, destinate, de regula, celor mai experimentate modele.
Aparatura
Tehnologia evolueaza pe zi ce trece, motiv pentru care si studiourile trebuie sa se adapteze acestor noi conditii. Astfel, frecvent este nevoie de inlocuirea calculatoarelor, laptopurilor si webcamurilor pentru a face fata noilor tendinte, iar ori de cate ori este disponibila cate o conexiune mai rapida la internet, se face upgrade-ul. Pe aceasta cale este mult mai usor sa se comunice cu diferite personaje din toata lumea, unde, de regula, internetul nu este la fel de rapid, insa modelele trebuie sa dispuna de cele mai bune conditii pentru a le oferi admiratorilor. Nu in ultimul rand si licentele Windows sunt originale, intrucat orice studio trebuie sa indeplineasca toate criteriile legale.
Plata salariilor
In cazul tuturor studiourilor serioase, plata se face in fiecare luna, insa unele chiar ofera posibilitatea de a face plata in fiecare zi, totul ca modelele sa se simta mai sigure si niciodata sa nu aiba grija zilei de maine. Asadar, salariile, fie ca sunt fixe, fie se opteaza pentru un procent din veniturile generate, sumele se platesc in fiecare zi, saptamanal sau lunar, in functie de preferinte. Nu trebuie omise nici bonusurile de performanta, care se acorda celor mai dedicate modele si care ajuta la rotunjirea veniturilor.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu