luni, 31 octombrie 2016

Programul fetelor la videochat

O multime de fete aleg sa lucreze in domeniul videochatului datorita faptului ca acesta este unul din singurele joburi care poate promite stabilitate si siguranta, alaturi de salarii foarte bune. De asemenea, nici nu este necesara experienta anterioara, astfel ca nimeni nu are nimic de pierdut daca incearca, tinand cont ca nici criteriile pentru angajare nu sunt foarte stricte. Videochatul asigura discretia maxima si nu va exista niciodata riscul ca fetele sa fie urmarite pe webcamul lor de persoane cunoscute din Romania intrucat se blocheaza accesul IP-urilor provenite de la noi sau din alte tari populate de romani.
Salarii atractive
Salariile castigate din videochat difera de la un studio la altul, iar din acest motiv se recomanda ca fetele sa se angajeze doar la cele mai consacrate. Pentru un model fara experienta, acestea debuteaza de la 3.000 de lei pe luna, insa pot creste foarte rapid si depasi chiar si 10.000 de lei, sume la care se adauga si o multime de bonusuri, oferite atat de siteurile cu care se colaboreaza, cat si de catre studio. In plus, daca recomanzi o alta fata, obtii primele 3 pozitii in materie de performanta intr-o luna sau pur si simplu ti-ai dat interesul, intotdeauna vei fi rasplatita cu alte sume de bani.
Program flexibil
Un mare avantaj al acestui domeniu este faptul ca programul e flexibil, existand posibilitatea de a alege din 3 ture, de dimineata, dupa amiaza si seara. Mai mult, anumite studiouri permit chiar si programul part time, ideal pentru studente sau pentru cele care mai au si un alt job. Asadar, tura de dimineata este cea mai populara in randul fetelor care isi doresc sa aiba restul zilei libere, cea de seara este pentru cele care vor sa obtina cele mai mari venituri, in timp ce tura de dupa amiaza este cea mai potrivita pentru studente, avand diminetile libere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu