miercuri, 5 iunie 2019

Am facut rost de o masina pentru vacanta


Daca urmatoarea ta calatorie se apropie cu pasi repezi poate ca ar trebui sa incepi sa te ocupi de organizarea acesteia. In functie de destinatie iti vei alege un loc numai bun de cazare, insa ai nevoie si de mijlocul de transport adecvat. In acest sens exista cateva solutii si fiecare vin cu propriile avantaje, insa niciodata nu vei da gres daca inchiriezi o masina. Pe aceasta cale te vei bucura de mai multe avantaje pe care urmeaza sa le descoperi.

Pentru orice calatorie
Cu alte cuvinte, daca te pregatesti de o vacanta, inchirierea unei masini este o optiune numai buna, la fel ca si atunci cand trebuie sa pleci undeva intr-o calatorie in interes de serviciu pentru ca ai parte de mai multa libertate, dar si de un confort sporit.

Masina care iti convine
Drive2U iti pune la dispozitie o gama foarte variata de autoturisme din care sa alegi, numai bune pentru orice tip de calatorie. Asadar, daca urmeaza pleci la munte, cel mai probabil un SUV este varianta optima, pe cand pentru a avea parte de o experienta grozava la mare, cu siguranta, o decapotabila va face diferenta. Drive2U le are pe toate, iar aici putem aminti si de sedanuri, dar si de masini mai compacte, care promit un consum scazut de carburant.

Nu te intereseaza intretinerea
De asemenea, atunci cand inchiriezi o masina te bucuri de faptul ca nu trebuie decat sa alimentezi cu carburant. Restul nu mai conteaza, asa ca nu te vor interesa costurile aferente reviziilor, taxelor, impozitelor, asigurarilor, vinietelor si nu numai, care nu sunt deloc de neglijat, fiind foarte mari.

Te bucuri de libertate
Cu o masina inchiriata te bucuri de mai multa libertate si tu esti cel care isi alcatuieste itinerariul dupa bunul plac. Asadar, nu mai trebuie sa te limitezi doar la punctele in care poti ajunge la pas sau prin intermediul mijloacelor de transport, ocazie cu care nici nu stii ce secrete vei descoperi in toate locurile in care ajungi.

Preiei si predai masina unde vrei
Este atat de simplu la Drive2U pentru ca iti alegi punctul care iti convine pentru preluarea masinii, fie ca vorbim de o gara, de un aeroport sau de oricare altul, iar la fel de comod este si la predare, pentru ca ai parte de toata flexibilitatea necesara.

Uita de alte mijloace de transport
Poti uita de alte mijloace de transport pentru ca nu mai ai nevoie de timp pierdut prin autobuze, tramvaie sau metrou si nici nu trebuie sa te incurci cu taxiurile pentru care stii ca ai de platit mult in toate orasele in care ajungi. Astfel, Drive2U face orice excursie mult mai comoda si mai placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu